gnk Dinamo.hr

NOVO MODRO POJAČANJE

DINAMO DOVEO POJAČANJE IZ KOREJE! OBIŠAO POLA SVIJETA, PA SE VRATIO KUĆI Dečko s Kustošije konačno ispunio svoj san: 'To je oduvijek bila moja želja'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.05.2018. u 18:26

 • U petak, 25. svibnja, modri je klub dobio novo pojačanje. Talentirani 25-godišnji krilni igrač stigao je u Zagreb iz južnokorejskog kluba Ulsan Hyundai, a momčadi će se priključiti na okupljanju 18. lipnja.

  Oršić je rođen u Zagrebu, a karijeru je započeo u Kustošiji. Nakon toga nogometni ga je put odveo u Inter iz Zaprešića, a zatim je igrao za talijanski klub Spezia. Nosio je do sada dres Rijeke, Celja (Slovenija) i Jeonnam Dragons (Južna Koreja) i kineskog kluba CC Yatai. Oršić je do sada upisao i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske (četiri nastupa, 2013.).

  S obzirom na to da je Mislav ''dečko iz Zagreba'', dolaskom u Dinamo ostvarila mu se velika životna želja i njegov dječački san:

  - Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb. Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama.

  Iz drugih medija