Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PRAVI POSAO

DINAMO I EKIPU IZ DRUGOG PLANA PRODAJE ZA MILIJUNSKE IZNOSE Evo gdje će na kraju otići igrači koji su ispali iz prve momčadi novog Bjeličinog Dinama!

PRIJELAZNI ROK Polako se završava Dinamova kadrovska križaljka za jesenski dio sezone
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 12:58

Kao što smo već objavili prije nekoliko dana, Armin Hodžić ide u Mađarsku, u MOL Vidi. Još nije službeno potpisao ugovor, ali to je stvar formalnosti. Dinamo će dobiti odštetu od 2,4 milijuna eura, a Hodžić je imati godišnju plaću od 600.000 eura.

Pri kraju je i dogovor od transferu Ivana Fiolića u Genk, za koji dan i to bi trebalo biti riješeno, a stigla je u plave dvore i ponuda za Amira Rrahmanija, kojeg želi dovesti danski Bröndby.

Moguće je da stoper završi u danskoj ligi, makar ima mišljenja u Dinamu da ga je ipak bolje zadržati jer je sezona duga, pa bi bilo dobro da klub, osim Theophile-Catherinea, Emira Dilavera, Marka Leškovića i Dine Perića na raspolaganju ima i petog stopera.

Zagreb, 040418. 
Stadion u Maksimiru.
Polufinale Hrvatskog kupa izmedju GNK Dinamo i  HNK Rijeka.
Na fotografiji:  Ivan Fiolic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Vidjet ćemo, šanse su za Rrahmanijev odlazak recimo 50:50. Do kraja prijelaznog roga Dinamo će vjerojatno napustiti i Tongo Doumbia, također ima ponudu. Logičan je to odlazak, Dinamo ima dva sjajna zadnja vezna, Arijana Ademija i Ivana Šunjića, polako se vraća Nikola Moro, tako da Tongo postaje višak, neće imati prilike igrati, bolje je za sve da napusti Maksimir.

Zagreb, 270718.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola HT Prva hrvatska nogometna liga,
GNK Dinamo - NK Rudes.
Na fotografiji: Jan Lecjaks.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Čeh Jan Lecjaks, kako smo već pisali, gotovo će sigurno na posudbu u Lokomotivu. To je također dobar potez, bolje je za Čeha, Dinamo, a naravno, i Lokomotivu da čovjek igra Prvu, a ne Drugu ligu. Njemu svakako treba samopouzdanja, treba ga vratiti u život. Možda će se to uspjeti baš u Lokosima.

Još jedan igrač mogao bi na posudbu u Lokomotivu, radi se o - Luki Menalu! Njemu je također potrebna minutaža, taj brz i kvalitetan mladić mora igrati što više, a to bi po svemu moglo biti moguće u Lokosima. Naime, Modri imaju dovoljan broj sjajnih krilnih igrača, prije svega Mislava Oršića i Izeta Hajrovića, tu je i odlični Poljak Kadzior, mladi Antonio Marin, nakon ozljede vratit će se i Mario Šitum...

Tako da neće biti previše minutaže za Menala, pa je, na neki način, logično da ode u susjedni zagrebački klub. Imala bi tako Lokomotiva dva sjajna mlada krila, Menala i Kastratija, pojačala bi se s Lecjaksom... Kad vidite i ostale igrače u Lokosima, momčad bi zaista bila za sam vrh hrvatskog nogometa. Kad se još spomene da ih trenira vrhunski stručnjak Goran Tomić, onda Lokosi djeluju - za prste polizati.

Linker
25. travanj 2024 08:07