Damir Krajac / CROPIX
U KLUBU TO NEĆE TO PRIZNATI

DINAMO IMA PRAVOG KAPITALCA ZA ZIMSKI PRIJELAZNI ROK Otkrivamo zašto Modri štede svog velikog asa...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. prosinac 2017. 20:40

Filip Benković nije igrao protiv Intera. Bio je u momčadi protiv Istre u Kupu, prije toga protiv Rudeša opet nije. Prije toga je bio standardan, uz Sigalija glavna branička opcija. Zašto je Benković igra na “parove razbroj”?

- Samo sam ga odmarao, jer sam htio vidjeti Rrahmanija na poziciji stopera, to nije puno puta igrao ove sezone - rekao je Mario Cvitanović, poništivši time informacije da je Benković opet bio lakše ozlijeđen.

Znamo da je osjetljiv na najmanju bol, nakon one teške ozljede i ne bi bilo ništa neobično da ga, u trenucima kad je sve izvjesno, Dinamo malo želi poštedjeti, ne riskirati neku težu ozljedu. No, trener je rekao da je jedini razlog Rrahmani, a čulio smo da je tako odmarao i Bornu Sosu, pa je ovu utakmicu igrao Jan Lecjaks, protiv Istre bi ponovno trebao igrati Sosa.

Ali, vratimo se Benkoviću. Naime, sve jače, sa svih strana, dolaze vijesti kako je mladi stoper vrlo blizu zimskog transfera i da ga Dinamo i zbog toga želi malo sačuvati, nije potrebno srljati, nema imperativa da mora igrati svaku utakmicu. Dakako da takvu priču nitko neće potvrditi, jer o transferima se ne govori dok nisu završeni, međutim, kako sad stvari stoje, puno je izvjesnije da će Benković u zimskoj stanci ili do kraja siječnja otići iz Dinama, nego ostati u Maksimiru.

Kamo? Interesenata ima mnogo, u to ne sumnjajte, pitanje je tek hoće li Dinamo inzistirati na onih 20 milijuna ili će pristati na neki manji iznos. Inter je, čujemo, i dalje zagrijan, otprije već i Manchester United, zatim Aston Villa, odnedavno i Stoke... Ma, ima ih. Benkovića, stoga, doziraju, ode li na zimu, Cvitanović ionako mora isprobati alternative.

Linker
27. travanj 2024 06:06