GNK Dinamo

LJUBAV NA PRVI POGLED

DINAMO OBJAVIO ZVUČNI TRANSFER, VELIKI TALENT ODUŠEVLJEN HRVATSKIM PRVAKOM 'Od prvog trenutka sam navijao za dolazak u Zagreb!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.02.2020. u 13:32

 • Argentinac Matias Godoy, 18-godišnji reprezentativac mlađih uzrasnih reprezentacija Argentine i igrač koji je u dva navrata osvajao Južnoamerički kup, novi je igrač GNK Dinamo!

  Desno krilo koji je do sada branio boje Atletico Raffaela nije krio zadovoljstvo dolaskom u Maksimir gdje će nastaviti svoj seniorski put i pokušati opravdati status van serijskog talenta koji ga prati u nogometnim krugovima.

  - Iznimno sam sretan dolaskom u Dinamo. Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam da to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informirao, znam da su svjetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale SP-a s fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovu putu u seniorski nogomet. Isto tako znam da je Leandro Cufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio velik trag a sada igra u Racingu. Vjerujem da ću opravdati povjerenje i provesti puno lijepih trenutaka u Dinamu – rekao je Godoy po potpisu ugovora.

  GNK Dinamo
   

  Iz drugih medija