Goran Sebelic / Hanza Media / Hanza Media
JAKO GA ŽELE

DINAMO ODBIO DVIJE JAKE PONUDE ZA KLINCA KOJI JOŠ NIJE NI ZAIGRAO ZA PRVU MOMČAD Ugledni europski klub poslao i treću, pregovori su počeli!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. kolovoz 2018. 11:47

Dinamo je odbio 500 tisuća eura za mladog lijevog beka Davida Čolinu koju je poslao Monaco. Podsjetimo, Čolina je osamnaestogodišnjak, kojemu idućeg ljeta istječe stipendijski ugovor s Dinamom i ako ne potpiše profesionalni, već na zimu može odabrati novi klub.

Monaco je zasad najkonkretniji, ali Dinamo je tu polumilijunsku ponudu lagano odbio. No, onda je klub iz Kneževine pojačao svotu, prema Maksimiru odaslao “upit” od 800 tisuća eura, ali Dinamo je opet rekao “ne”. Da bi potom Monaco opet podebljao ponudu - milijun eura!

Čeka se odgovor iz Maksimira, hoće li Modri prihvatiti toliki novac za klinca koji još nema nijedan seniorski nastup ili će ga htjeti zadržati.

Naime, pregovori oko novog ugovora s Čolinom već traju, ali su daleko do kraja koji bi zadovoljio sve strane, ali su svakakvi raspleti još uvijek mogući. Uglavnom, Monaco je krenuo u veliku ofenzivu.

Linker
20. travanj 2024 00:25