Amir Rrahmani (drugi desno) dok je nosio Dinamov dres
 Ronald Gorsic / CROPIX
SJAJAN POSAO U ITALIJI

DINAMO ZA BIVŠEG IGRAČA ZARADIO DODATNIH GOTOVO MILIJUN I POL EURA! Modri su ga prodali ljetos, a sada ga je za ogroman novac kupio Napoli

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. siječanj 2020. 08:52

Amir Rramhani, bivši stoper Dinama, prodan je iz Verone u Napoli za golemih 14 milijuna eura. Ostat će u momčadi Ivana Jurića do kraja ove sezone, a nakon toga preseliti u Napoli. Međutim, od prodaje Rrahmanija zaradit će i Dinamo.

Modri su Rrahmanija prodali Veroni za 1,8 milijuna eura, a imali su stavku u ugovoru da im pripada deset posto od sljedećeg transfera. Tako da je Modrima od transfera Rrahmanija u Napoli pripalo 1,4 milijuna eura! Samo 400 tisuća eura manje od odštete koju je dobio od Verone. Eto, ta klauzula ugovora po kojima se dobiva novac od budućih transfera zaista je ovoga puta razveselila Modre.

Ali u oči upada ogroman novac koji je Napoli uplatio za kosovskog reprezentativca. To je samo dokaz koliko znači igrati u nekoj od liga Petice. Dinamo nije ni u snu mogao dobiti niti približno takav novac za Rrahmanija, jer je igrao u HNL-u. Ne samo to, nije bio niti standardni igrač prve momčadi na stoperskoj poziciji, igrao je na lijevom bočnom.

Linker
19. travanj 2024 03:18