Britain Football Soccer - Celtic v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Celtic Park, Glasgow, Scotland - 23/11/16 Celtic's Jozo Simunovic in action with Barcelona's Lionel Messi Reuters / Russell Cheyne Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Russell Cheyne Livepic

Messi i Šimunović

PIŠU ENGLESKI MEDIJI

DINAMOV 'KRVNIK' IZ 97' ŽELI DOVESTI HRVATA KOJI JE ODUŠEVIO OTOK Sjajni branič na meti brojnih premierligaških klubova! Cijena? Devet milijuna eura

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.06.2017. u 10:50

 • Bivši dinamovac iz redova Celtica Jozo Šimunović na meti je brojnih premierligaških klubova. Engleski Daily Mail piše kako su među zainteresiranim klubovimaHuddersfield Town i Burnley, ali da ga u svojim redovima želi i moskovski Spartak. Osim spomenutih za njegove usluge interes je pokazao i novi premierligaš Newcastle kojeg navijači Modrih najviše pamte po kobnoj 1997. godini i ispadanju u 2. pretkolu Lige prvaka.

  Ovaj 22-godišnji branič ostavio je vrlo dobar dojam prošle sezone u Celticu, a njegovu cijenu otočki mediji procjenjuju na nekih 9 milijuna eura.

  Daily Mail prenosu i izjavu Zorana Krnete, predstavnika Star Sports and Entertainmenta koja predstavlja Šimunovića.

   

  "Jozi se ne žuri. Ima klubova koji zovu i pokazuju interes, ali koliko znam nema službenih ponuda. Siguran sam da će nam iz Celtica reći ako je neka ponuda prihvaćena, a dotad se Jozo veseli novoj sezoni", objasnio je Krneta.