Marin Leovac
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
GDJE JE ZAPELO

DINAMOV TRANSFER PRETVORIO SE U PRAVU ENIGMU Prošao liječnički, sve dogovorio, ali potpisa nema! U Maksimiru još nisu sigurni žele li ga uopće dovesti

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. lipanj 2018. 15:50

Priča oko Marina Leovca polako postaje enigma. Pisali smo već kako je povremeni reprezentativac prošao liječničke preglede, dogovorio svoje uvjete, Dinamo i PAOK dogovorili su se oko odštete, ali igrač još nije potpisao s Modrima.

Nije niti jučer. Iako smo s jedne strane dobili informaciju da će ‘to’ biti riješeno, da će Leovac potpisati za Dinamo, s druge nam je ‘sletjela’ sasvim kontradiktorna vijest da nikakvog pomaka nema, da u Makismiru još nisu odlučili hoće li dovesti Leovca.

Intrigira ih Borna Barišić, koji je, pretpostavljamo, skuplji, s obzirom da za Leovca PAOK-u hrvatski prvak mora platiti samo 350.000 eura. Ili, možda računaju kako im je Leovac ‘zicer’, neće im promaknuti, ali idu prvo vidjeti što će biti s Barišićem.

Varazdin, 070615.
Gradski stadion Varazdin.
Prijateljska nogometna utakmica reprezentacije Hrvatske i Gibraltara.
Na fotografiji: Marin Leovac.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Leovčev je ‘saveznik’ Nenad Bjelica, koji ga jako želi jer ga poznaje iz dana bečke Austrije, sve, zapravo, ukazuje da je ‘paraf’ na dogovor Leovca i Dinama samo formalnost. No, vrijeme prolazi, Leovac ima i drugih ponuda, neće još dugo čekati konačnu odluku u Maksimiru. Na neki način, današnji bi dan bi mogao biti preloman u toj priči. Ako i utorak prođe bez Dinamove konačne odluke, Leovac će se možda okrenuti tim drugim opcijama, otići drugim putem.

Doista je nejasno gdje je sve zapelo, zašto Dinamo toliko oteže s formalizacijom ovog posla, što se događa iza kulisa ovog dogovora. Vidjet ćemo vrlo brzo, možda već danas, premda kako se otegnulo u zadnje vrijeme, nije isključeno da ćemo još malo pričekati. Kakvi su izgledi? Leovac je i dalje ozbiljna opcija, posao bi se mogao završiti ovih dana, ako Bjelica prelomi, ali, također je moguće i da sve propadne. Zanimljivo ljeto u Maksimiru, puno preokreta.

Linker
18. travanj 2024 03:57