Soccer Football - World Cup - Croatia Training - Croatia Training Camp, Roschino, Russia - June 23, 2018 Croatia's Dominik Livakovic during training REUTERS/Anton Vaganov
REUTERS/Anton Vaganov

PIŠU TURCI

DINAMOV VRATAR TRAŽENA JE ROBA Turski velikan u potrazi za pojačanjem među vratnicama, hoće li pokucati na vratara Maksimira?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.07.2018. u 17:51

 • Trener turskog Bešiktaša Senol Gunes izjavio je da bi za novu sezonu volio dovesti novog vratara. Gunes je poznat po tome da ne voli strance pa je njegova prva opcija Harun Tekin kojeg poznaje još iz perioda dok je trenirao Bursaspor.

  Međutim, uprava bi htjela neko zvučnije ime pa su se tako spominjali renomirani vratari poput Kolumbijca Davida Ospine iz Arsenala ili Nizozemca Tima Krula koji je trenutno u Brightonu na posudbi iz Newcastlea.

  No, kako prenose turski mediji, Marijan Mrmić je pobudio Gunesov interes spomenuvši mu Dominika Livakovića, srebrnog 'Vatrenog' sa SP-a iz Rusije. Livaković, doduše, na ovome prvenstvu nije dobio priliku, ali je pred njim zasigurno svijetla budućnost.

  Mrmić, koji je trener vratara Bešiktaša i hrvatske reprezentacije, preporučio je 23-godišnju Dinamovu 'jedinicu' kao golmana koji bi se u Bešiktašu mogao afirmirati kao svjetska klasa.

  Prema Transfermarktu Livakovićeva tržišna vrijednost iznosi 1.5 milijuna eura.

  Iz drugih medija