REUTERS/Massimo Pinca
IDE ILI OSTAJE?

DIREKTOR JUVENTUSA OTKRIO KAKVA JE SITUACIJA S TRANSFEROM MARIJA MANDŽUKIĆA 'Čitava priča je stopirana! Ali, strpite se i mi čekamo vijesti oko svega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2019. 13:03

Već nekoliko dana talijanski mediji zabavljaju se potencijalnim transferom bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića koji bi prema tamošnjim informacijama karijeru mogao nastaviti u Kataru i to u dresu Al Rayyana.

Podsjećamo, Mandžukić je prošle sezone pod vodstvom Massimiliana Allegrija bio važna karika u Juventusovoj igri, ali su se dolaskom Maurizija Sarrija stvari promijenile i nije uopće prijavljen za utakmice u skupinama u Ligi prvaka.

Kada je transfer u Al Rayyan u pitanju direktor Juventusa je otkrio kako je čitava priča stopirana, ali da treba biti strpljiv jer prijelazni rok u Katarau traje do kraja mjeseca.

Soccer Football - Serie A - Juventus v SPAL - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 24, 2018  Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their second goal              REUTERS/Massimo Pinca - RC11330475D0
REUTERS/Massimo Pinca

- Situacija oko Mandžukića je komplicirana i transfer je trenutno stopiran. Strpite se jer prelazni rok u Kataru traje do 30. rujna. Vidjet ćemo što će biti u nadolazećim danima. I mi čekamo vijesti oko svega - rekao je Paratici.

Linker
16. travanj 2024 22:52