Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
SADA JE SLUŽBENO

DOBRE VIJESTI ZA NAVIJAČE HAJDUKA Udarna igra Bijelih ostaje na Poljudu, ništa od dolaska pojačanja iz Istre

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 03. svibanj 2017. 17:02

Said ostaje u Hajduku, napadaču iz Gane, s talijanskom putovnicom u Poljudu su spremni produžiti ugovor, odnosno aktiviraju mu opciju ostanka na tri godine, koju su imali nakon godinu dana probne sezone. Očito ih je Ahmed Said Said zadovoljio i sad Said poput Futacsa ostaje i za iduće razdoblje s naglaskom na kontinuitet, piše Slobodna Dalmacija.

Dok Said ostaje, treba dovršiti priču Stepčić. On ne dolazi, nije Hajdukova opcija. U Puli su uzimali zdravo za gotovo kako će njihov sadašnji nogometaš Valentino - s kojim su se taman dogovorili da ga više neće stavljati u sastav idućih pet kola, a još uvijek je pod ugovorom s Istrom 1961, premda je na posudbi iz Zagreba - oživjeti kombinacije s Hajdukom još iz ljeta 2016. godine. Da dođe u Poljud. Sada, ako nije lani.

No, nije u kombinacijama "bijelih". Sustigla (nas) je brzo informacija:

- Stepčć nije opcija!

Hajduk se, istini za volju, službeno nije oglasio, jer logično je da neće sad na svake kombinacije reagirati, gdje bi im bio kraj, ali naklapanje glede Stepčića je - poklopljeno.

U taboru Hajduka izvjesno je da pri drugoj momčadi jučer nije bio Deni Jurić, ali bez posebne priče o tome, tek mladi Australac nije bio u kombinacijama za meč protiv Orkana, a trebao bi produžiti ugovor još godinu dana. Hajduk ima opciju produljenja i da ga ne pita, međutim popričalo se i - to je to. Ostat će u Hajduku još godinu dana.

Ujedno, na izlaznim vratima je Nicholas Llanos, već smo o tome precizno pisali, Hajduk ga pušta u Americu Cali, klub iz njegove Kolumbije koji je pokazao interes za njega, navodno se pregovara oko postotka buduće odštete, spominje se 8 posto od idućeg transfera ili 80.000 dolara, ako do njega ne dođe.

Linker
19. travanj 2024 18:44