Screenshot
IZ POUZDANIH IZVORA

DOGOVARAJU SE POSLJEDNJI DETALJI OKO PRVOG IZLAZNOG TRANSFERA S MAKSIMIRA Evo koliko bi Modri trebali zaraditi na igraču koji nikad nije zakazao

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. lipanj 2019. 18:42

Kosovski reprezentativac Amir Rrahmani po svemu sudeći bit će prvi igrač koji će napustiti plavu svlačionicu!

Iz pouzdanih izvora stigla je informacija da bi maksimirski stoper, koji je često znao igrati i lijevog bočnog, karijeru trebao nastaviti u Standardu iz Liegea!

Naš izvor tvrdi da je posao pred završetkom, te da je Rrahmanijev odlazak u Standard završen 90 posto. Trebaju se srediti samo neki detalji.

Zagreb, 050519.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 32. kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Lokomotiva.
Na fotografiji: Amir Rrahmani, Ivo Grbic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Naravno, dok sve ne bude realizirano ne možemo govoriti o gotovom transferu, ali sve su naznake da Rrahmani ipak napušta Dinamo. Na ime odštete Modri bi trebali dobiti oko 1,6 milijuna eura. Rrahmani je protekle sezone za Dinamo u HNL-u odigrao 15 utakmica zabivši pritom 3 pogotka, u Kupu je odigrao 4 utakmice, a u Europi 7. Iza sebe je ostavio zaista sjajnu sezonu, trener Bjelica u njega je imao ogromno povjerenje, a Amir nikada nije zakazao.

Osim njega Dinamo prodaje još jednog stopera. Samo što ovaj nikad nije zaigrao za Dinamo, već je nogometni život provodio na posudbi u Lokomotivi. Radi se o Anti Majstoroviću, koji bi trebao potpisati za Osijek.

Linker
16. travanj 2024 09:24