Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
MODRI OČEKUJU VEĆU SVOTU

DVOJICA DINAMOVACA SU OTIŠLA, A USKORO BI MOGAO I TREĆI U Maksimiru otvoreni za pregovore: Stigla je nova ponuda

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. prosinac 2017. 16:19

Dva nekadašnja povremena reprezentativca, čileanski Angelo Henriquez i hrvatski Domagoj Antolić, otvorila su sezonu maksimirskih odlazaka.

Još nisu svi papiri iz Dinama stigli u meksički Atlas, pa Henriquez, koji je već došao u Guadalajaru, još nije službeno predstavljen kao novi igrač kluba, međutim teško da tu može biti nekih drastičnih problema.

Što se tiče Antolića, također se dogovaraju zadnji detalji transfera u poljsku Legiju, a tek kad ti transferi budu u potpunosti riješeni, na red će doći ostali. Dakle, odbijena je ponuda za Sigalija i on će gotovo sigurno ostati u Dinamu (ako išta u prijelaznom roku može biti sigurno), međutim u Maksimir je stigla ponuda za Marka Leškovića!

To je jedino što znamo, iznos i pošiljatelj zasad nisu poznati, ali ponuda je - odbijena. Što ne znači da uskoro neće doći nova, poboljšana, štoviše, u Maksimiru je i očekuju. Pa bi Lešković mogao biti treći koji će napustiti Maksimir, uostalom, svi znaju da nema smisla da bivši reprezentativac stalno bude na klupi...

Linker
08. svibanj 2024 17:31