REUTERS/Massimo Pinca
DUO BLIZU TRANSFERA

DVOJICA HRVATSKIH NOGOMETAŠA MIJENJAJU KLUBOVE U ZAVRŠNICI PRIJELAZNOG ROKA Mandžukićev je dolazak označen kao prioritet, Kalinić u Italiju!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2019. 15:15

Dovođenje Marija Mandžukića je prioritet za Bayernovog trenera Niku Kovača, piše ugledni njemački magazin Kicker koji vjeruje da bi hrvatski trener nakon Ivana Perišića do kraja prijelaznog roka mogao dovesti još jednog sunarodnjaka u redove bavarske momčadi.

Perišić će propustiti otvaranje nove Bundesligaške sezone protiv Herthe u petak zbog žutih kartona (zarađenih s Interom u Serie A).

"Perišić bi uskoro mogao izraziti dobrodošlicu svom sunarodnjaku kojeg Kovač želi dovesti kao podršku Robertu Lewandowskom. Stvar je sve ozbiljnija i razgovori bi uskoro mogli biti intenzivirani", piše Kicker.

Gazzetta dello Sport u međuvremenu potvrđuje da je Mandžukić na izlaznim vratima Juventusa, a tvrdi se da su 'Bianconeri' spremni pustiti ga za 15 milijuna eura odštete. Dakako, takva odšteta za Bayern nije problem, a Calciomercato piše da je interes za dovođenjem 33-godišnjeg hrvatskog napadača ponovno pokazala i Borussia Dortmund.

Screenshot

U međuvremenu u Bayernu osluškuju i zbivanja u Barceloni vezana uz Philippea Coutinha, iako Kicker tvrdi da je mala vjerojatnost da Brazilac na kraju završi u Münchenu.

Dok je Mandžukić na izlaznim vratima iz Serie A, pred povratkom na Apeninski poluotok je drugi hrvatski napadač Nikola Kalinić. O njegovom odlasku iz Atletico Madrida priča se već dulje vrijeme, Marca tvrdi da je gotovo sigurno da će promijeniti klub do kraja prijelaznog roka, a za bivšeg napadača Fiorentine i Milana interes je pokazalo nekoliko talijanskih prvoligaša.

Soccer Football - Copa del Rey - Round of 16 - Second Leg - Atletico Madrid v Girona - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - January 16, 2019  Atletico Madrid's Nikola Kalinic celebrates scoring their first goal       REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Jedan od njih upravo je Fiorentina, klub u kojem je Kalinić igrao sjajno između 2015. i 2018. godine prije transfera u Milan (33 gola u 84 nastupa), a preostali interesnti su Atalanta, Sampdoria i Bologna.

Screenshot

Linker
18. travanj 2024 23:27