Alex Grimm/Getty Images
RASTANAK NAKON SEDAM GODINA

EDEN HAZARD SE EMOTIVNIM PISMOM OPROSTIO OD CHELSEAJA I NAVIJAČA Engleski mediji tvrde, Real će platiti puno više nego li se mislilo u prvi mah

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2019. 10:22

Eden Hazard emotivnim se pismom oprostio od navijača Chelseaja, kluba čije je boje branio od 2012. godine.

Iako je Marca objavila kako će Real za Hazarda platiti 100 milijuna eura odštete, engleski mediji tvrde da će Real Madrid njegov transfer zapravo platiti puno skuplje. BBC i Daily Mail tako navode kako bi iznos koji će Real platiti za 28-godišnjeg Belgijanca s bonusima mogao iznositi i oko 168 milijuna eura. Neki pak navode da bi Hazardov transfer mogao biti skuplji i od onog Kyliana Mbappea iz Monaca u PSG (140+35 milijuna eura).

"Nije tajna da mi je bio san igrati za Real još otkako sam bio dječak i otkako sam zabio svoj prvi gol...Nadam se da razumijete moju potragu za novim poglavljem u karijeri. Napuštanje Chelseaja bila je najveća i najteža odluka koju sam morao donijeti u karijeri. Želio bih naglasiti da sam volio svaki trenutak proveden u ovom klubu. I kada nismo igrali dobro davao sam sve od sebe i sve zahvaljujući vašoj nevjerojatnoj podršci...Chelsea i posebice Chelseajevi navijači uvijek će za mene biti posebni i sljedeće sezone prvo ću pratiti vaše rezultate. Nadam se da će Real i Chelsea igrati međusobno u Ligi prvaka sljedeće sezone, pa da se opet sretnemo", napisao je Hazard između ostaloga u pismu.

Na Hazardov dolazak u Real odmah je reagirao njegov sunarodnjak iz redova 'Kraljevskog kluba' Thibaut Courtois, koji je na Twitteru napisao:

"Dobrodošao u najbolji klub na svijetu".

Linker
24. travanj 2024 21:20