Marcelo i Modrić
 David Ramos/Getty Images / Getty Images
MENADŽER TVRDI

'EKSKLUZIVNO VAM MOGU REĆI DA JE ON NOVI IGRAČ JUVENTUSA, SVE JE DOGOVORENO!' Veliki prijatelj Cristiana Ronalda definitivno napušta Real Madrid

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2019. 12:10

Brazilac Marcelo iza sebe ima jednu od lošijih sezona otkako je prije 12 godina stigao u Real Madrfid. Nije ga Solari previše koristio ove setzone, a njegov pad forme najbolje je iskoristio mladi Sergio Reguilón.

U razgovoru za Esporte Interativo prije nekoliko dana Brazilac je otkrio kako bi uskoro mogao i napustiti Santiago Bernabeu ukoliko ga klub više ne bude trebao. Mogao bi Marcelo slijediti put svog velikog prijatelja Cristiana Ronalda i otići put Italije, jer, u posljednje vrijeme sve se više spominje njegov odlazak u redove Juventusa.

Nije tajna da ga je slavni Portugalac pozvao u Italiju, a u prilog tome da čitava priča i te kako ima smisla ide i činjenica da je o svemu progovorio i agent argentinskog igrača Nicolasa Tagliafica koji je na najboljem putu da uskoro odjene dres Real Madrida.

GETAFE, SPAIN - APRIL 16:  James Rodriguez (2ndL) of Real Madrid CF celebrates scoring their fourth goal with teammates Lucas Vazquez (L), Jese Rodriguez (3dL), Marcelo (3dR), Francisco Roman Alarcon alias Isco and Nacho Fernandez (R) during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images

- Ekskluzivno vam mogu reći da je Marcelo novi igrač Juvea i da je sve dogovoreno. Zvali su me iz Reala i tražili da započnemo pregovore oko Nicolasa jer će im trebati hitno novi lijevi. Marcelo je odlučio otići i već se sve zna jer ga je Ronaldo nagovorio - rekao je Schlieper za argentinski Radio Rivadavia.

Linker
21. travanj 2024 01:28