Action Images via Reuters
IPAK NIJE DOVOLJNO

ENGLEZI HLADNO ODBILI NESTVARNU PONUDU BARCELONE ZA SJAJNOG VEZNJAKA Katalonci ponudili 55 miljuna eura i jednu od nadolazećih nada svjetskog nogometa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2019. 12:22

Gotovo nestvarno zvuči ponuda koju su u Chelseaju odbili za Brazilca Williana. Naime, strani mediji navode kako je Barcelona za veznjaka bila spremna ponuditi Malcoma i 55 milijuna eura.

Iako još uvijek slovi kao jedna od najvećih nada svjetskog nogometa, Malcom se po dolasku na Nou Camp nije uklopio u Valverdeovu momčad i pokušali su ga 'utopiti' Katalonci kao dio transfera za Williana, ali na Stamford Bridgeu tu su ponudu hladno odbili i pokazali koliko im znači sjajni brazilski veznjak.

Nije ovo prvi put da su u Barceloni pokazali interes za Brazilca jer još prošlog ljeta pokušali su ga dovesti na Nou Camp, ali bez uspjeha. Willian je ove sezone za Chelsea odgirao ukupno 31 utakmicu i pritom postigao četiri pogotka i ubilježio šest asistencija.

Soccer Football - Champions League Round of 16 First Leg - Chelsea vs FC Barcelona - Stamford Bridge, London, Britain - February 20, 2018   Chelsea's Willian in action with Barcelona’s Ivan Rakitic     Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

Linker
16. travanj 2024 18:56