Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
OD UTRKE ODUSTAJU MAN UTD I SPURSI

ENGLEZI LANSIRALI SENZACIJU! NIKO KOVAČ DOVODI ZVIJEZDU REAL MADRIDA Evo kako Hrvat planira spasiti karijeru nekad najskupljeg nogometaša svijeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2019. 19:06

Na pomolu je nova transfer-bomba! Engleski mediji donose priču u potencijalnom prelasku velške zvijezde u minhenski Bayern.

Već je odavno poznato da je Gareth Bale prilično nezadovoljan u madridskom Realu, a dolaskom povratnika Zinedinea Zidanea na klupu Kraljevskoga kluba izvjesno je da su Velšaninu odbrojani dani na Santiago Bernabeuu.

Soccer Football - DFB Cup - Final - RB Leipzig v Bayern Munich - Olympiastadion, Berlin, Germany - May 25, 2019  Bayern Munich coach Niko Kovac inside the stadium before the match    REUTERS/Annegret Hilse  DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Annegret Hilse

Velika je novost da hrvatski stručnjak na klupi Bayerna Niko Kovač želi dovesti Balea kako bi popunio prazninu nastalu odlaskom dvojice veterana Francka Riberyja i Arjena Robbena. Prema pisanju The Suna, bavarski gigant spreman je 'olakšati' blagajnu kako bi doveo nekoć najskupljeg nogometaša svijeta, a navodno bi u tom slučaju od utrke odustali premierligaški klubovi poput Manchester Uniteda i Tottenham Hotspursa kojima je velška zvijezda ipak preskupa.

Bale će uskoro napuniti 30 godina i svjestan je da za njega nema mjesta u Madridu, tako da bi vrlo vjerojatno mogao pristati na razmjenu i otići u Bundesligu barem na godinu dana kako bi revitalizirao karijeru.

Linker
25. travanj 2024 07:10