REUTERS/Andreas Gebert
FAVORIT IZ SJENE

ENGLEZI OTKRIVAJU: MANCHESTER UNITED VEĆ PREGOVARA S MOURINHOVIM NASLJEDNIKOM!? Evo tko je prva želja kluba, smjenu Portugalca komentirao i Niko Kovač

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2018. 17:41

Velika je lista kandidata koji bi mogli naslijediti Josea Mourinha na klupi Manchester Uniteda. Spominju se tako u brojnim kombinacijama Zinedine Zidane, Antonio Conte, Mauricio Pochettino, Laurent Blanc pa čak i Ryan Giggs, ali britanski Mirror objavio je informaciju da je jedno potpuno drugo ime trenutno prva želja na Old Traffordu.

Riječ je Ole Gunnaru Solskjaeru, 45-godišnjem Norvežaninu koji je igračku karijeru završio 2007. godine upravo u dresu Uniteda za koji je odigrao čak 11 sezona. Bivši ubojiti napadač danas radi kao trener u Moldeu, a prema pisanjima Britanaca iz engleskog su velikana već stupili s njim u kontakt i pregovori su sada u tijeku.

Englezi pišu i da bi Solskjaer trebao za prvu ruku biti privremeno rješenje do kraja sezone, a tek će se onda odlučiti o tome hoće li on ili netko drugi dobiti pravo povjerenje.

Podsjetimo, nakon smjene Portugalca dosad pomoćni trener Michael Carrick je do daljnjega preuzeo vođenje kluba.

Smjenu Mourinha komentirao i Niko Kovač.

"Svaka smjena trenera mi je bolna. Volio bih kada do takvih stvari ne bi dolazilo", izjavio je hrvatski trener u razgovoru s novinarima kojima je najavljivao sutrašnji ligaški dvoboj s Leipzigom.

Linker
18. travanj 2024 14:05