CROPIX
RASTANAK S MAKSIMIROM?

​ENGLEZI OZBILJNO ZAPELI ZA NAJBOLJEG DINAMOVOG IGRAČA KOJI SANJA ODLAZAK NA OTOK Modri već odbili prvu ponudu, ali priča se tek zahuktala

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. lipanj 2018. 01:25

Dinamo je odbio prvu ponudu Nottingham Foresta za Soudanija. Engleski klub ozbiljno je zapeo za Dinamova Alžirca, a najbolji strijelac HNL-a sanja odlazak na Otok, pa je izvjesno da će tamo i završiti. Jer, Englezi neće stati na ovome i gotovo je sigurno kako će na maksimirsku adresu stići nova, podebljana ponuda.

Naime, kako čujemo nije čak problem niti u iznosu (navodno se radi o odšteti oko 2 milijuna eura), već o nekakvim detaljima kao što su iznosi bonusa ili dinamika plaćanja. Uglavnom, ne nešto što engleski klub ne bi mogao ispraviti i u Maksimir poslati ponudu koja će zadovoljiti Modre. Uostalom, ima još vremena, prijelazni rok praktički tek počinje, sezona je netom završila, a Soudani je trenutno s reprezentacijom u Alžiru.

Osijek, 100218. 
Stadion Gradski vrt. Utakmica Hrvatske Telekom Prve lige Osijek-Dinamo, 21. kolo.
Na fotografiji:Soudani postize gol.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
Soudani

Dojam je da su Dinamo i Nottingham Forest na dobrom putu prema dogovoru, jer čim se pregovara, čim se šalju ponude, to je znak da obje strane žele doći do konačnog rješenja. Naravno, upotrijebit ćemo onu dok službenog dogovora nema, sve je moguće, svakakvi preokreti, međutim, čini se da bi uskoro Soudani mogao ostvariti san. U Dinamu bi najsretniji bili da im još pomogne u europskim kvalifikacijama, pa tek u kolovozu napusti Maksimir, a ni ta opcije nije isključena.

Linker
16. travanj 2024 16:59