Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

RASTANAK S MAKSIMIROM?

​ENGLEZI OZBILJNO ZAPELI ZA NAJBOLJEG DINAMOVOG IGRAČA KOJI SANJA ODLAZAK NA OTOK Modri već odbili prvu ponudu, ali priča se tek zahuktala

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 31.05.2018. u 23:25

 • Dinamo je odbio prvu ponudu Nottingham Foresta za Soudanija. Engleski klub ozbiljno je zapeo za Dinamova Alžirca, a najbolji strijelac HNL-a sanja odlazak na Otok, pa je izvjesno da će tamo i završiti. Jer, Englezi neće stati na ovome i gotovo je sigurno kako će na maksimirsku adresu stići nova, podebljana ponuda.

  Naime, kako čujemo nije čak problem niti u iznosu (navodno se radi o odšteti oko 2 milijuna eura), već o nekakvim detaljima kao što su iznosi bonusa ili dinamika plaćanja. Uglavnom, ne nešto što engleski klub ne bi mogao ispraviti i u Maksimir poslati ponudu koja će zadovoljiti Modre. Uostalom, ima još vremena, prijelazni rok praktički tek počinje, sezona je netom završila, a Soudani je trenutno s reprezentacijom u Alžiru.

  Osijek, 100218. Stadion Gradski vrt. Utakmica Hrvatske Telekom Prve lige Osijek-Dinamo, 21. kolo.
Na fotografiji:Soudani postize gol.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
  Vlado Kos / CROPIX / CROPIX

  Soudani

   

  Dojam je da su Dinamo i Nottingham Forest na dobrom putu prema dogovoru, jer čim se pregovara, čim se šalju ponude, to je znak da obje strane žele doći do konačnog rješenja. Naravno, upotrijebit ćemo onu dok službenog dogovora nema, sve je moguće, svakakvi preokreti, međutim, čini se da bi uskoro Soudani mogao ostvariti san. U Dinamu bi najsretniji bili da im još pomogne u europskim kvalifikacijama, pa tek u kolovozu napusti Maksimir, a ni ta opcije nije isključena.

  Iz drugih medija