Reuters / Albert Gea Livepic / REUTERS
LOVA NIJE PROBLEM

ENGLEZI PLANIRAJU 'IZIGRATI' BARCELONU I UKRASTI JEDNOG OD NAJBOLJIH NOGOMETAŠA SVIJETA? Ovakva ekshibicija će ih koštati 200 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2017. 22:35

Duncan Castles inače glasnogovornik jednog od najuglednijih nogometnih menadžera svijeta Jorgea Mendesa, kazao je kako je Neymar pod dojmom da Manchester United želi aktivirati otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru s Barcelonom. Na taj način Englezi bi zaobišli mukotrpne pregovore s Kataloncima i iskeširali vrtoglavih 200 milijuna eura i tako ga odmah doveli na Old Trafford.

Iako je Jose Mourinho svojedobno govorio kako ga ne zanima dovođenje Brazilca, nove informacije govore kako su se stvari vjerojatno promjenile i da je portugalski stručnjak vrlo zainteresiran za njegove usluge. Ali, realnost ipak izgleda nešto drugačije i za vjerovati je kako će u Barceloni problem riješiti na način da Brazilcu povećaju plaću i tako ga odvrate od odlaska na Otok.

U tom bi slučaju u Unitedu sve snage i financije usmjerili prema Madridu i dovođenju nešto jeftinije opcije u liku i djelu Antoinea Griezmanna za 100 milijuna eura. Već se neko vrijeme Griezmann spominje u kontekstu dolaska na Old Trafford, koliko i za talijanskog reprezentativca Andreu Belottija koji ove sezone briljira u dresu Torina.

Linker
24. travanj 2024 23:24