REUTERS/Carl Recine
ODUŠEVIO U RUSIJI

ENGLEZI SVIM SILAMA ŽELE DOVESTI HRVATA, A TALIJANI GA ZADRŽATI Trener velikana: 'Razgovarali smo i nije mi dao nikakav znak da želi napusiti klub!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2018. 22:24

Trener talijanskog velikana Intera, Luciano Spalleti prilično je siguran kako hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić i Argentinac Mauro Icardi, koji se nije našao za popisu za Rusiju, neće napustiti Milan ovog ljeta.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda u Realu su pokazali veliki interes za dovođenjem Icardija, dok su za Ivana Perišića najviše zagrizli Jose Mourinho i Manchester United i to drugu godinu zaredom. Ipak, Spaletti se nada kako će povratak Intera u Ligu prvaka biti dovoljan razlog da zadrži dvojac na San Siru.

- Obojica su veliki profesionalci koji su pomogli klubu da se ponovno vrati na stare staze slave. Razgovarao sam s Ivanom i rekao mi je da je umoran. Trenutačno se nalazi na odmoru, a kasnije će nam se priključiti na pripremama. Nije mi dao nikakav znak da namjerava napusiti klub. Ista je situacija i s Maurom. Jednostavno moraju ostati - kazao je Spalleti za Rai.

Odlaskom Joaoa Cancela u Interu su primorani dovesti desnog beka, ali i još jednog veznog igrača prije početka sezone. Tu na scenu stupa Šime Vrsaljko kojeg Spaletti izuzetno cijeni.

- Čovjek koji dogovara transfere je Piero Ausilio. On se vraća iz Kine za nekoliko dana i još ne znam kakva je situacija, ali Šime je svakako jak igrač.

Linker
20. travanj 2024 12:05