Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
SELIDBA NA OTOK

ENGLEZI TVRDE: LEGENDARNI TRENER ŽELI DOVESTI VATRENOG KOJI JE ODUŠEVIO U RUSIJI Čak 90 posto navijača kluba vidi ga kao idealno rješenje - on je taj!

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 10. siječanj 2019. 16:37

Sky Sports je objavio da je menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson jako zainteresiran za dovođenje hrvatskog napadača Ante Rebića (25) iz Eintracht Frankufta.

Palaceova želja bio je Dominic Solanke iz Liverpoola, ali on je na kraju završio u Bournemouthu, dok je 23-godišnjeg norveškog napadača Alexandera Sörlotha, koji je ove sezone u 12 ligaških utakmica dobio 173 minute te se nije upisao u strijelce, Hodgson poslao na posudbu u Gent.

Rebića londonski klub vidi kao idealno rješenje, a s tim se slažu i navijači Orlova. U jednoj je internetskoj anketi do jučer predvečer čak 90 posto anketiranih potvrdno odgovorilo na pitanje bi li dolazak Rebića bio dobar posao za Palace. Ove sezone Rebić je za Eintracht zabio pet golova u 17 utakmica.

Reuters/Carl Recine
Action Images via Reuters

Roma još bez odluke oko Ante Ćorića

Pričalo se dosad o interesu četiriju talijanskih prvoligaša - Parma, Cagliari, Sassuolo i Bologna žele u nastavku sezone u svojim redovima vidjeti Antu Ćorića, 21-godišnjeg veznjaka kojeg je Roma kupila od zagrebačkog Dinama. No Ćorić je i dalje u Rimu, a klub s Olimpica još nije donio nikakvu odluku. Tako je za portal LaRoma24 kazao Antin otac i menadžer Miljenko Ćorić.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - AS Roma v Real Madrid - Stadio Olimpico, Rome, Italy - November 27, 2018  Real Madrid's Luka Modric in action with Roma's Ante Coric   REUTERS/Alessandro Bianchi - RC17A22EA1C0
REUTERS/Alessandro Bianchi

- Ante je igrač Rome i tako se i ponaša. Nisu nas kontaktirali iz kluba, tako da do daljnjega ostaje u Trigoriji. Primili smo neke pozive vezane uz njega, no čekamo Romu da donese odluku - rekao je Ćorić senior.

Linker
23. travanj 2024 12:53