Julian Finney/Getty Images / Getty Images
VIŠE IM NE TREBA

ENGLEZI TVRDE! UPRAVA ARSENALA PORUČILA ZVIJEZDI - SLOBODNO MOŽEŠ NAPUSTITI KLUB Mogli su ga prodati za 50 milijuna eura, a sada odlazi besplatno

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 13:52

Već neko vrijeme mediji na Otoku zabavljaju se odlaskom Velšanina Aarona Ramseya iz redova Arsenala, a na ljeto bi se moglo dogoditi da napusti London i to bez odštete. Kako prenosi engleski Daily Mail na Emiratesu su Ramseyu rekli da slobodno može napustiti klub, a glavni razlog takve odluke je financijske prirode.

Još prošlog tjedna nogometaš se požalio novinarima kako mu još uvijek nitko ništa službeno nije rekao, ali su mu iz Arsenala ovog puta poručili kako će pustiti ugovor da istekne do kraja. Uprava kluba iz sjevernog Londona smatra kako neće moći prodati svog veznjaka na zimu, a i sam bi mogao dobiti više novca ako ostvari transfer idućeg ljeta.

Ako je za vjerovati Daily Maily za Ramseya su zainteresirana četiri kluba, a riječ je o Juventusu, Bayernu, Man. Unitedu i Chelseaju. Podsjetimo, Ramsey je za Topnike potpisao još 2008. godine kada je stigao iz Cardiffa, a do danas je za momčad Arsenala prikupio ukupno 343 utakmice.

Svojevremeno su za njega europski velikani nudili i do 50 milijuna eura, ali u Arsenalu su svjesni da više takav novac za njega ne mogu dobiti.

Linker
26. travanj 2024 17:00