CROPIX
PRENOSI CALCIOMERCATO

ETO NOVIH PROBLEMA ZA VELIKOG TALENTA VATRENIH! KLUB NE ŽELI OTKUPITI UGOVOR? Talijanima je 20 milijuna eura previše!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2018. 12:23

Kako prenosi talijanski Calciomercato, Fiorentina nema namjeru otkupiti ugovor reprezentativca Vatrenih Marka Pjace po završetku sezone. Podsjećamo, veznjak je u Firencu stigao na posudbu za dva milijuna eura prošlog ljeta iz redova Juventusa, ali iako Viole imaju opciju vezati ga trajno uz klub to se izgleda ipak neće dogoditi.

Takav posao koštao bi ih oko 20 milijuna eura, ali kako navode talijanski mediji neće aktivirati spomenutu klauzulu. Pjaca se nakon oporavka od teške ozljede koljena već neko vrijeme muči s minutažom. Prvo je odradio posudbu u Schalkeu, a sada se nalazi u Fiorentini gdje kao i u Njemčakoj dobiva minute na kapaljku. Do sada je u jedanaest nastupa za talijanskog prvoligaša ubilježio jedan pogodak i jednu asistenciju.

Prema navodima Calciomercata Juve nije pretjerano zainteresiran vratiti ga u Torino i to bi Pjaci moglo stvoriti dodatne probleme idućeg ljeta. Teško je za vjerovati kako u konačnici ipak neće pronaći klub obzirom da je riječ o velikom talentu koji ima samo 23 godine, ali ostaje za vidjeti kako će se stvari razvijati.

Linker
17. travanj 2024 14:42