Clive Rose/Getty Images
KREĆE LICITACIJA

EUROPSKI GIGANTI U LOVU NA MOHAMEDA SALAHA Znakovita izjava egipatskog napadača zagolicala navijačku maštu, Real kreće u novi pohod

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 21:37

Liverpool će biti na velikim mukama ovoga ljeta. Njihov ponajbolji igrač Mohamed Salah na vrhu je liste želja mnogim europskim gigantima, a španjolski As sugerira da će za njime vladati prava pomama.

Real Madrid prošlog ljeta nije uspio u svojoj namjeri dovođenja sjajnog egipatskog napadača, a novi pokušaj uslijedit će sada. Salahova vrijednost procjenjuje se na 200 milijuna eura, a As tvrdi da će Real imati veliku konkurenciju u minhenskom Bayernu i Manchester Unitedu.

Salah je zabio jedanaesterac u 2:0 pobjedi protiv Tottenhama u velikom finalu Lige prvaka, a nakon susreta je odbio komentirati svoju budućnost u redovima 'Redsa'.

Screenshot

"Sada ne mogu govoriti o svojoj budućnosti", rekao je Salah.

As povlači paralelu s izjavom Cristiana Ronalda nakon prošlogodišnjeg Realovog slavlja nad Liverpoolom u Ligi prvaka. Tada je Ronaldo napustio Real i prešao u Juventus.

Isto tako, madridski dnevnik provlači kako u Realu spremaju totalnu rekonstrukciju u svlačionici, a da je Salah igrač kojeg trener 'Kraljeva' Zinedine Zidane izuzetno cijeni.

"On je sjajan igrač, pokazao je to u Romi i sada to čini u Liverpoolu. Mlad je, a još nastavlja igrački rasti. On je igrač kojeg zaista jako cijenim", rekao je nedavno Zidane.

Salah trenutno u Liverpoolu neto zarađuje oko 11 milijuna eura neto, a aktualni mu ugovor s 'Redsima' istječe na ljeto 2023. godine.

Linker
20. travanj 2024 12:08