Čolina
Goran Sebelic / Hanza Media / Hanza Media

ODLAZAK LIJEVOG BEKA

EUROPSKI VELIKAN DOVEO MODRU NADU Dinamo za više od milijun eura prodao igrača koji nema niti jedan nastup za prvu momčad

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.08.2018. u 22:02

 • Dinamo je prodao još jednog igrača, David Čolina je novi igrač Monaca! Mladi (18) lijevi bek već je dulje vremena bio meta kluba iz Kneževine, koji je Dinamu slao ponude, a Modri su ih odbijali. Prvo 500.000 eura, pa 800.000 eura, zatim i milijun eura.

  Nadali su se u Dinamu da će Čolina i njegovi zastupnici i obitelj prihvatiti uvjete novog ugovora, međutim, do dogovora nije došlo i ostale su samo dvije opcije; da mladi Čolina ostane u Maksimiru do isteka aktualnog ugovora idućeg ljeta, možda i pod suspenzijom na tribini, ili da Dinamo prihvati ponudu Monaca i proda igrača koji bi za nekoliko mjeseci mogao otići besplatno. Odlučili su se u Dinamu na ovu drug opciju, Monaco je još malo podebljao ponudu i Čolina je otišao iz Maksimira za više od milijun eura. Bez ijednog nastupa za prvu momčad!

  Čolina je već u Monte Carlu gdje je potpisao trogodišnji ugovor, a tek ćemo vidjeti kakvi su klupski planovi s njim, hoće li prvo igrati za mladu momčad, ići nekamo na posudbu ili će biti u kadru prve momčadi.

  Momak rođen 2000. godine nedavno je privukao pažnju i na turniru ‘Mladen Ramljak’ gdje je odigrao vrlo dobro, interesenata je bilo još, ali Monaco je na kraju bio najbrži i najkonkretniji.

  Iz drugih medija