Alex Livesey/Getty Images
NA POMOLU VELIK POSAO

EVERTON UOČI OKRŠAJA PROTIV HAJDUKA OSTAJE BEZ JEDNE OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA? Englezi tvrde: Transfer je samo pitanje trenutka, Koeman na njega ne računa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2017. 13:25

Prema napisima engleskih medija Everton bi uoči europskih okršaja protiv Hajduka mogao ostati bez jedne od zvojih najvećih zvijezda.

Riječ je o 23-godišnjem veznjaku Rossu Barkleyju. Za njega su interes pokazali Chelsea i Tottenham, a sjajnog veznjaka ugovor za klub s Goodison Parka veže još samo godinu dana.

Zanimljivo je kako su u Evertonu postavili visoku cijenu na Barkleyja, čak 55 milijuna eura, dok u Chelseaju i Tottenhamu smatraju da bi mu cijena trebala biti upola manja, kako zbog činjenice da mu ugovor istječe uskoro, tako i zbog činjenice da vuče ozljedu prepona zbog koje nije niti nastupao u predsezonskim utakmicama.

Telegraph navodi kako je interes za Barkleyja pokazao i Manchester United, ali da Chelsea i Tottenham ipak ostaju glavni favoriti za njegov transfer i da će do njega skoro sigurno doći budući ga menadžer Ronald Koeman više nema u svojim planovima i već je ranije rekao da je 'njegova karijera u Evertonu završena'.

Prošle je premierligaške sezone Barkley za Everton odigrao 36 susreta i upisao 5 golova i 9 asistencija.

Inače, prva utakmica playoffa Europske lige između Evertona i Hajduka igra se 17. kolovoza na Goodison Parku, dok je uzvrat na Poljudu 24. kolovoza.

Linker
20. travanj 2024 10:04