Sport/Soccer, Kidricevo, First division (NK Aluminij - NK Mura), Francesco Tahiraj, 04-Nov-2018, (Photo by: Drago Wernig / Ekipa)
Drago Wernig / Ekipa SN / Drago Wernig

ČEKA SE POTVRDA

EVO ODGOVORA S POLJUDA! HAJDUK DOVODI PRVO POJAČANJE OVE ZIME Pogledajte što sve može krilni napadač koji je igrao u omladinskom pogonu Juventusa!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.01.2019. u 22:51

 • Francesco Tahiraj, 22-godišnji Albanac rođen u Torinu, stiže iz slovenskog Aluminija u Hajduk. Dogovoreno je da se Tahiraj već ovog vikenda pojavi na liječničkim pregledima u Poljudu, a potom bi se, ukoliko sve bude u redu, priključio momčadi Bijelih na pripremama u turskom Beleku.

  Tahiraj je napadač koji može igrati na nekoliko pozicija u prednjoj liniji, a najbolje se snalazi u ulozi desnog krila, prema može djelovati i kao devetka ili povučena, druga špica.

  Za trećeplasiranu momčad slovenskog prvenstva prošle jeseni Tahiraj je u 18 utakmica postigao devet pogodaka i imao četiri asistencije.

   

  Tahiraj je rođen u Torinu, igrao je u omladinskom pogonu Juventusa, Carpija i Torina odakle je s 19 godina prešao u Zavrč iz kojeg je u ljeto 2016. stigao do Aluminija.

  Iz drugih medija