REUTERS/Carlos Garcia Rawlins
JEDAN JEDINI RAZLOG

EVO ZAŠTO JE PROPAO TRANSFER GODINE SVJETSKOG NOGOMETA Svjetski prvak sve objasnio: 'Bilo je jako teško odbiti Barcelonu! Zvali su, slali poruke...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2018. 15:24

Jedna od najvećih priča ljetnog prijelaznog roka bio je fenomenalni francuski napadač Antoine Griezmann.

Svjetskog se prvaka tijekom ljetnih mjeseci konstantno povezivalo s prelaskom u Barcelonu i na trenutke se činilo kako je njegova selidba u redove katalonskog diva gotova stvar. I navijači Atletica vjerovali su da će ih njihova najveća zvijezda napustiti pa su mu tako 'posljednje' dane dosta otežavali brojnim zvižducima s tribina i kritikama koje su u to vrijeme preplavile društvene mreže.

Na njihovu radost, Griezmann je u konačnici ipak odlučio ostati vjeran ratnicima Diega Simeonea, a ovih je dana iznio nove detalje o tome što je bilo presudno pri donošenju velike odluke. Tu je svoju ulogu odigrao i Leo Messi...

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 06:  Antoine Griezmann of Atletico Madrid celebrates after scoring his team's second goal during the Group A match of the UEFA Champions League between Club Atletico de Madrid and Borussia Dortmund at Estadio Wanda Metropolitano on November 6, 2018 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Je li bilo teško odbiti Barcu? Bilo je jako teško. Barcelona me je željela, zvala, slala poruke, ali, s druge strane, nalazim se u klubu gdje sam važan igrač oko kojeg se gradi jedan projekt. Možda je i, podsvjesno, činjenica da bih bio Messijev poručnik odigrala svoju ulogu. Uz sve to, moji suigrači i ljudi u Atleticu su učinili sve kako bi me zadržali i još su mi povisili plaću. Učinili su sve kako bi mi dokazali da je to moj dom i da ga ne bih trebao napustiti. Bila su to komplicirana vremena, posebno za moju ženu koju sam znao buditi oko tri ujutro kako bih pričali o svemu tome", otkrio je Griezmann u razgovoru za FourFourTwo.

Linker
20. travanj 2024 05:08