Getty Images
TAKO JE MALO NEDOSTAJALO

FANTASTIČNI VATRENI NAPOKON OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA SVIJETA 'Želio sam otići, ali zbog njega sam promijenio odluku!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 19:28

Ivan Perišić ove je se zone jedan ponovno jedan od oslonaca jake momčadi Intera, ali sve je moglo biti drugačije da je ovoga ljeta ustrajao u svojoj velikoj želji - odlasku u Englesku, točnije u Manchester United.

Sjajni hrvatski reprezentativac po prvi je puta otvoreno progovorio o tom nerealiziranom transferu i što je na kraju presudilo da odbije veliko Josea Mourinha, koji mu se divi već godinama.

"Želio sam otići u Manchester United, bio sam na korak do prihvaćanja njihove ponude. Međutim, na kraju sam ipak odlučio ostati u Interu zbog velike upornosti i inzistiranja trenera Spallettija. Ponudio mi je važnu ulogu u momčadi, jako je želio da ostanem, a to je u nogometu najvažnije", otkrio je Perišić i dodao kako još ima vremena za ostvarenje drugih snova.

"U budućnosti bih želio otići i igrati u nekim drugim državama, i nadam se da će navijači Intera to razumjeti".

Na kraju je potvrdio da je ta velika želja zapravo - Engleska.

"Uvijek sam govorio da je igranje u Premiershipu moj san. U nogometu je sve moguće, vidjet ćemo što će se dogoditi, ali sada sam koncentriran na Inter".

Direktor kluba Beppe Marotta je nagovijesto da je odšteta za Perišića oko 50 milijuna eura. Na potezu će sljedećeg ljeta ponovno biti Mourinho...

Linker
26. travanj 2024 14:29