Screenshot: Facebook
'KAKVA GREŠKA!'

FOTO: CRVENI FERRARI S KAJZERICE IZAZVAO POMUTNJU 'Pa on uopće nema automobil! Fotkao se s mojim autom i to objavio na Instagramu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. lipanj 2019. 13:29

Mladi srpski napadač Vanja Vučićević, inače sin igrača Partizana iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, Nebojše Ušketa Vučićevića, postao je novi igrač Lokomotive.

Mediji su objavili da je na potpis ugovora stigao je, u skupocjenom Ferrariju i u pratnji menadžera Stefana Perića i Ognjena Madžuke nagovijestio zanimljiv novi nogometni početak.

Eh, kada gledate samo fotke na nečijem Instagramu moće doći do zabune. To se zbilo u ovom slučaju. Danas nas je naime zvao Andy Bara, koji je skupa s spomentim menadžerima doveo Vučičevića u Lokose. Inače Barra je i zastupnik Danija Olma.

"Ha, ha, ha... Kakva greška. Naime, nakon potpisivanja ugovora bili smo na ručku, pa me nakon toga Vanja zamolio da se fotka kraj mog Ferrarija. Rekao sam mu izvoli i eto, on se fotkao i to objavio na Instagramu! Vanja uopće nema automobil! Nego, radi se zaista o jako dobrom igraču kojeg su u Zvezdi prisiljavali da potpiše za neke menadžere, ali on to nije htio, pa je otišao kod Miodraga Grofa Božovića u Samaru, koja se borila za opstanak. Tamo zato nije mogao pokazati što zna", kazao je Bara.

Linker
12. travanj 2024 03:01