Screenshot (Instagram)

PRIJATELJSKA SUGESTIJA?

FOTO: PORUKA ZVIJEZDE VATRENIH UZNEMIRILA TALIJANE I DODATNO PODIGLA PRAŠINU U NAJVEĆEM TRANSFERU 'Mandžukić predlaže Modriću da odbije Inter'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.08.2018. u 11:20

 • Mario Mandžukić objavio je na Instagramu zanimljivu poruku u kojoj se spominje Luka Modrić, a talijanski novinari su je protumačili na svoj način: 'Mandžukić predlaže Modriću da odbije Inter', stoji na naslovnici talijanskog Calciomercata, a o istoj poruci na sličan način piše i ugledna Gazzetta.

   

  Današnji sastanak Luke Modrića s predsjednikom Reala Florentinom Perezom trebao bi nam ponuditi odgovor na pitanje o budućnosti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

  Dok u Milanu nestrpljivo iščekuju te vijesti, jedna objava Marija Mandžukića na društvenim mrežama pomalo je uznemirila navijače Intera i tamošnje medije.

  Poruka koja je u Italiji podigla prašinu odnosi se na fotografiju i tekst koji je hrvatski napadač objavio na Instagramu:

  "Bilo je nevjerojatno s mojim timskim kolegom i prijateljem dijeliti nezaboravno iskustvo sa Svjetskog prvenstva. Jedno sjajno ljeto je završilo, vrijeme je da se sada vratimo svojim klubovima", stajalo je uz Mandžukićevu fotografiju na kojoj se nalazi u društvu Modrića, a Talijanima je očito u oko posebno upao onaj njen posljednji dio.

  Iz drugih medija