Screenshot / Twitter (Stuttgart)
KONAČNA POTVRDA VELIKOG TRANSFERA

FOTO: SLAVNI NJEMAČKI KLUB SLUŽBENO OBJAVIO DOLAZAK DINAMOVOG DRAGULJA Potvrđen važan detalj iz transfera, a pojavila se i fotografija s novim dresom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2018. 14:40

Prelazak Borne Sose iz Dinama u Stuttgart nije nova vijest, ali danas nam je konačno stigla službena potvrda iz slavnog njemačkog kluba.

Iz Stuttgarta su tako na Twitteru objavili fotografiju mladog lijevog braniča s dresom kojeg će od iduće sezone nositi po travnjacima Bundeslige.

Potvrđena je i informacija po kojoj je jedan od najtalentiranijih igrača iz modre svlačionice potpisao ugovor do 2023. godine. Zagrebačkom klubu koji je sinoć službeno stigao do novog naslova trebalo bi pripasti osam milijuna eura.

Uz Sosu, Stuttgart je doveo još trojicu mladih i talentiranih igrača - Pabla Maffea iz Manchester Cityja, Marca-Olivera Kempfa iz Freiburga i Davida Kopacza iz Borussije Dortmund.

"O Stuttgartu sam često slušao sve najbolje od Josipa Brekala. Radujem se Bundesligi, susretu s novim suigračima i, naravno, fanovima. Grad već malo poznajem jer sam posjećivao Josipa nu nekoliko navrata", izjavio je Sosa za stranice kluba.

Linker
17. travanj 2024 14:20