REUTERS/Benoit Tessier
PIŠE L'EQUIPE

FRANCUZI OTKRIVAJU: POTRES U REDOVIMA PSG-A NAKON NOKAUTA OD REALA Neymar i društvo dobivaju novog slavnog trenera, kontakt je već uspostavljen

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2018. 10:50

Prema napisima francuskih, ali i talijanskih medija, menadžer Chelseaja Antonio Conte velika je želja PSG-a.

Ugledni l'Equipe tako javlja da su predstavnici PSG-a već kontaktirali Contea i da će ga pokušati dovesti na kraju sezone. "Ispadanjem od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka Unai Emery si je presudio i platit će poslom na kraju sezone", piše L'Equipe.

Francuski list navodi da je PSG kontaktirao Conteovog brata Gianlucu, a navodno je talijanski stručnjak itekako zainteresiran za preuzimanje skupocjenog pariškog kluba koji je u posljednje dvije godine utrošio gotovo 400 milijuna eura na pojačanja i ispadanje u osmini finala Lige prvaka za njih je golemi udarac. I to udarac koji se ne može ispraviti niti suverenim osvajanjem domaćih trofeja.

U prilog cijeloj priči ide činjenica da je Conetov agent Federico Pastorello u utorak bio u Parizu, a on ima blizak odnos s Conetovim bratom.

WATFORD, ENGLAND - FEBRUARY 05:  Antonio Conte, Manager of Chelsea reacts during the Premier League match between Watford and Chelsea at Vicarage Road on February 5, 2018 in Watford, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Michael Regan/Getty Images

Iako je Conte pod ugovorom u Chelseaju, još od ranije postoje glasine da ga uprava želi smijeniti zbog razočaravajućih rezultata ove sezone. Naime, Chelsea je prošle sezone pod Conetovom osvojio premierligaški naslov, a ove sezone se nakon 29 kola nalazi na tek petom mjestu premierligaške ljestvice.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 31:  Unai Emery manager of PSG looks on prior to the UEFA Champions League group B match between Paris Saint-Germain and RSC Anderlecht at Parc des Princes on October 31, 2017 in Paris, France.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Linker
24. travanj 2024 08:04