REUTERS/Susana Vera
TRZAVICE U MADRIDU

GDJE ĆE KARIJERU NASTAVITI GARETH BALE NAKON ŠTO GA JE ZIDANE JAVNO PONIZIO!? Najnevjerojatniji scenarij zapravo se čini najizgledniji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2019. 19:25

Zinedine Zidane javno je osramotio Garetha Balea ostavivši ga na tribinama za predsezonsku pripremnu utakmicu protiv Bayerna.

Tim je potezom, kao i izjavom nakon meča očito želio isforsirati transfer slavnov Velšanina, a igračev agent Jonathan Barnett takav je potez francuskog trenera nazvao sramotnim.

"Nadamo se da će uskoro otići. Bilo bi to najbolje za sve. Radimo na njegovom transferu u drugu momčad. Osobno nemam ništa protiv njega, ali dođe vrijeme kada se takve stvari moraju napraviti", rekao je Zidane.

Ali Realu je problem ostao i nakon tog Zidaneovog poteza. Jer čini se da Balea nitko ne želi kupiti osim Kineza. Jiangsu Sunning i Shanghai Shenhua klubovi su koji mogu platiti 390.000 eura tjedno, koliko iznosi Baleova plaća u Realu, ali čini se da Velšanin nije sklon odlasku u Kinu. Kao ostale opcije spominju se Tottenham, Manchester United, Bayern i PSG, ali nijedna od tih opcija ne čini se stvarnom jer klubovi nisu pokazali interes unatoč glasinama.

Neki mediji nagađaju da bi se Bale zapravo mogao odlučiti na ostanak u Realu i nadati se Zidaneovom odlasku koji bi promijenio sve što se njega tiče. I španjolski i engleski mediji smatraju da je to zapravo najizglednija opcija. Čini se da se ljudima u Baleovom taboru nimalo ne žuri, a dokazuje to i posljednja Barnettova izjava.

"Koji je sada moj plan? Sjedim na kauču i gledam British Open. Uopće se ne brinem oko Baleove budućnosti, a Zidanea pitajte zašto je bio tako grub prema njemu", rekao je Barnett za ABC.

Barnett nije želio otkriti pojedinosti oko mogućeg transfera njegovog klijenta.

"Kina, Premiership? Žao mi je, ali neću vam otkrivati nikakve detalje", zaključio je Barnett.

Linker
25. travanj 2024 18:37