Football Soccer - Deportivo Coruna v Atletico Madrid - Spanish La Liga Santander - Riazor Stadium, A Coruna, Spain, 2/3/17 Atletico Madrid's Fernando Torres and Deportivo Coruna's Sidnei in action. REUTERS/Miguel Vidal - RTS117I7
REUTERS

ČEKA SE ODLUKA

GDJE ĆE LEGENDARNI ŠPANJOLAC NASTAVITI KARIJERU? Slatke brige za sjajnog napadača Atletico Madrida koji na stolu ima ponuda kao u priči

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.04.2018. u 20:39

 • Španjolski nogometaš Fernando Torres (34) bliži je odlasku u američku MLS ligu nego u Kinu, prenose španjolski mediji.

  Torres je početkom travnja najavio kako na koncu sezone sigurno napušta redove Atletico Madrida, a ima čak pet ponuda iz američke lige. Interes za njegove usluge pokazali su Montreal, Chicago, Sporting City, Seattle i New York City.

  U svojim redovima otprije ga žele i kineski klubovi, no španjolski mediji navode kako je bivši španjolski reprezentativac ipak bliže MLS-u.

  Torres je svoj nogometni put počeo u Atletico Madridu, a potom je 2007. preselio u Liverpool. Igrao je i za Chelsea, te Milan, a 2015. se vratio u Atletico.

  U dresu 'Los Colchonerosa' je upisao 394 nastupa i postigao 126 golova. Za španjolsku vrstu je odigrao 110 utakmica i postigao 38 golova, a u dresu 'furije' je osvojio je svjetski (2010) i dva europska naslova (2008, 2012).

  Iz drugih medija