REUTERS/Antonio Bronic
NITKO SRETNIJI OD NJEGA!

GOTOVA JE JEDNA MUČNA TRANSFER-PRIČA!? VELIKI PRITISAK HRVATSKOG REPREZENTATIVCA URODIO JE PLODOM Real napokon popustio, Hrvat seli u drugog velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 14:52

Čini se da je stigao kraj mukama Matea Kovačića!

Kako javlja španjolska Marca, Real je popustio i hrvatskog će veznjaka posuditi Chelseaju. Detalji velikog posla još nisu službeni, ali bi to trebali postati u sljedećih nekoliko sati.

Podsjetimo, Mateo već duže vrijeme zaziva odlazak iz 'Kraljevskog kluba' koji se uporno opirao njegovim željama. Nakon brojnih neuspješnih pokušaja 24-godišnji Hrvat odlučio se tako jučer na svoj najradikalniji potez - propuštanje treninga sve dok se ne razjasni pitanje njegove budućnosti.

"Nemam nikakve informacije o bojkotu o kojem pričate, on trenira kao i obično. S Mateom nema problema. Drago mi je da je s nama. Kovačić i Modrić su, koliko shvaćam, sretni i bit će sretni u Realu", izjavio je još preko noći trener Madriđana Julen Lopetegui.

Izjava stratega Reala nije zadovoljila novinare na press konferenciji te su vrlo brzo zaključili da namjerno ignorira situaciju ili da jednostavno živi u potpunoj zabludi.

No, sada to više nije ni važno. Očito su u Realu konačno shvatili da više nema smisla zadržavati nezadovoljnog igrača...

Jednom kada su mu iz kluba priopćili sretnu vijest, Mateo je odmah pohitao odraditi jedan samostalni trening.

Linker
14. travanj 2024 12:24