HNK Rijeka
SLUŽBENO POTVRĐENO

GOTOVO JE, NA RUJEVICU STIGLO POJAČANJE IZ GRČKE Mavrias potpisao za hrvatskog prvaka: 'Spreman sam pomoći gdje god me trener stavi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2017. 19:21

Ono o čemu se medijski nagađalo nekoliko dana danas je dobilo i službenu potvrdu. Charalampos Mavrias (23) novi je igrač Rijeke.

Potpisao je Mavrias jednogodišnji ugovor s mogučnošću produljenja na još tri godine, potvrdili su na službenoj web-stranici kluba.

"Jako sam sretan što sam postao član Rijeke. Klub ima bogatu povijest i posljednjih pet godina osvojio je puno trofeja. Drago mi je što ću dobiti priliku nositi dres Rijeke", rekao je Mavrias, koji je inače karijeru počeo u Panathinaikosu, najvećem rivalu Olympiacosa, kluba koji je Rijeku pobijedio u playoffu Lige prvaka. Mavrias je osobno nazočio uzvratu na Rujevici.

"Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov, ustvrdio je Mavrias naglasivši da se prvo mora dokazati".

"Prvo se moram dokazati na treningu. Spreman sam naporno raditi, dat ću sve od sebe da pokažem treneru i suigračima da sam spreman pomoći gdje god me trener stavi, najbolje se osjećam na bočnim pozicijama na desnoj strani terena", zaključio je bivši igrač Sunderlanda, Fortune Düseldorf i Karlsruhera.

Linker
26. travanj 2024 14:53