Foto: Ante Cizmic / CROPIX
OPROŠTAJ OD MAKSIMIRA

GOTOVO JE! NAJBOLJI IGRAČ DINAMA NAKON PET VELIKIH ZAGREBAČKIH GODINA ODLAZI U ENGLESKU! Mr. Derby ima novi klub, evo koliko će zaraditi Modri

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. lipanj 2018. 22:34

El Arabi Hilal Soudani više nije igrač Dinama. Kao što smo najavili u više navrata zadnjih tjedana, Alžirac je konačno riješio sve detalje ugovora i potpisao za engleski Nottingham Forest.

U igri je do neki dan bio i talijanski Cagliari, međutim Soudani je želio u Englesku, Forest je želio njega i jučer je napokon posao zgotovljen. On je ostvario svoj veliki san, a Dinamo će na transferu zaraditi oko dva i pol milijuna eura.

Iz zagrebačkog kluba su se zahvalili Soudaniju na prekrasnih pet godina, te svim golovima i trofejima koje im je donio noseći njihov dres.

- U ime GNK Dinamo zahvaljujem našem Soudaniju na prekrasnih pet godina. Na golovima i trofejima koje je donio u plavom dresu. Nažalost, stigli smo na kraj našeg zajedničkog puta. Iako bismo svi mi htjeli da takva igračka i ljudska veličina nikada ne napusti naše redove, moramo imati senzibilitet prema Soudanijevoj ogromnoj želji i ambiciji da se okuša na višoj razini.

Svjesni smo kako su mu potrebni novi izazovi u karijeri i najmanje što možemo učiniti jest da mu se na dostojan način zahvalimo na svemu učinjenome. Kao klub imamo odgovornost prema Soudanijevoj želji za promjenom sredine, ali isto tako imamo i odgovornost prema našim navijačima te smo tijekom prijelaznog roka napravili sve što je u našoj moći da se njegov odlazak ne bi osjetio na kvaliteti momčadi. Vjerujemo da s ovim kadrom te uz neupitnu stručnost gospodina Bjelice na klupi GNK Dinamo može napraviti toliko željeni iskorak. Vrata našeg kluba uvijek će Soudaniju biti otvorena - poručio je u predsjednik Dinamove Uprave Igor Kodžoman.

OPŠIRNIJE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
20. travanj 2024 14:58