Screenshot: Facebook

ODMAH JE OSTAVIO DOJAM

GRANDIOZNO PREDSTAVLJANJE U ZAGREBU Bivši igrač Crvene zvezde i sin nogometne legende podigao prašinu fotkom sa skupocjenim Ferrarijem na Kajzerici

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.06.2019. u 23:30

 • Mladi srpski napadač Vanja Vučićević, inače sin legende Partizana iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, Nebojše Ušketa Vučićevića, novi je igrač Lokomotive.

  21-godišnji Beograđanin je došao iz ruske Samare gdje je odigrao samo tri utakmice u sezoni, bez konkretnijeg učinka. Radi se o igraču koji je prošao omladinski pogon Crvene zvezde, potom je bio na posudbama u Borcu i Spartaku, a u Hrvatsku je očito došao kako bi iz trećeg pokušaja pokušao pokrenuti karijeru.

  Brojke mu možda nisu impresivne, ali se zato danas na Kajzerici predstavio u velikom stilu. Na potpis ugovora stigao je, naime, u skupocjenom Ferrariju i u pratnji menadžera Stefana Perića i Ognjena Madžuke nagovijestio zanimljiv novi nogometni početak.

   

  Za Lokomotivu je prije nekoliko dana potpisao još jedan nogometaš iz Srbije, mladi Kraljevčanin Dušan Joković, koji igra na poziciji štopera, a stigao je iz Sesveta.

  Iz drugih medija