Manchester City
 Reuters/Andrew Boyers / Action Images via Reuters
BILA BI TO PRAVA BOMBA

GUARDIOLA MU DAJE SVE MANJE PRILIKE, JE LI KONAČNO STIGLO VRIJEME ZA RASTANAK? Jedan od najboljih napadača svijeta uskoro seli na Santiago Bernabéu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2017. 18:52

Vodeća momčad engleskog prvenstva Manchester City u derbiju 18. kola je pred svojim navijačima s uvjerljivih 4-1 svladao Tottenham te nastavio svoj pobjednički niz u Premier ligi koji je došao do broja od 16 uzastopnih pobjeda.

Gundogan je donio vodstvo Guardiolinoj momčadi u 14. minuti, a navijači Cityja su na novi pogodak čekali do 70. minute, kad je Kevin de Bruyne jedan kontranapad završio snažnim udarcem kojeg gostujući vratar Hugo Lloris nije uspio zaustaviti. Do kraja dvoboja među strijelce se dvaput upisao Raheem Sterling. Prvi pogodak postigao je u 80. minuti, a drugi deset minuta poslije za 4-0.

Ipak, nakon susreta najviše se razgovaralo o tome zašto je Argentinac Sergio Aguero napustio igru malo prije 60. minute. Španjolski novinar Jose Alvarez Hay otkrio je kako se Aguero već tri mjeseca muči s ozljedom pete, ali se uglavnom na nju ne žali. Nekoliko dana kasnije isti je novinar na društvenim mrežama objavio vijest kako bi ovaj sjajni Argentinac uskoro mogao napusiti City i preći u ni manje ni više nego Real Madrid.

Iako nisu istaknuti nikakvi detalji novinar tvrdi kako Aguero i dalje voli klub, ali ga Guardiola pretjerano ne cijeni. Ipak, Brazila je sve više i više u planovima Pepa Guardiola barem kada je napad u pitanju i ne bi čudilo ako se Aguero uskoro odluči na odlazak, a zainteresiranih će svakako biti.

Linker
26. travanj 2024 17:39