Foto: Tom Dubravec / CROPIX
MERCATO NA POLJUDU

HAJDUK DOVODI BIVŠEG DINAMOVCA KOJI JE UZBURKAO VODE NA MAKSIMIRU!? Bijeli ekspresno pronašli zamjenu za Bradarića! Odšteta ne bi trebala biti problem

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. srpanj 2019. 10:25

Domagoj Bradarić danas bi trebao krenuti put Francuske, ide u Lille za sedam milijuna eura odštete, plus milijun i pol eura različitih bonusa, te 10 posto od budućeg transfera.

Čim ode Bradarić, Hajduku se otvara prostor za dovođenje lijevog beka "do 19" selekcije Davida Čoline iz Monaca. Odšteta od 700.000 eura više ne bi bila prepreka, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, Čolina je igrač iz generacije 2000. koji je prošlog ljeta za 1,3 milijuna eura iz Dinama prešao u Monaco i već je neko vrijeme na meti Splićana.

David Čolina (lijevo)
Foto: Damir Krajac / CROPIX
David Čolina (lijevo)

Riječ je o igraču koji je protekle sezone u Monacu igrao za mladu momčad kluba iz Kneževine, a nekoć je s Darijem Špikićem, koji je od prošlog ljeta u Hajduku, činio ubojit tandem na lijevoj strani kadetske momčadi Modrih.

Dinamo je za Davida Čolinu dobio 1,3 milijuna eura. Mogao je i više da je momak ostao u Maksimiru i da se nametnuo poput Borne Sose, došao do reprezentativnog statusa.

Lijevi su bekovi uvijek na cijeni i uvijek potrebni, sve bi ovisilo o njemu. Opet, mogao je Dinamo dobiti i puno manje da se Čolina zainatio, sjedio na tribini do zime i onda potpisao ugovor od idućeg ljeta za bilo koji klub. Ali bi i do ljeta opet sjedio na tribini. Pregovori su bili komplicirani, na kraju nisu uspjeli.

Linker
27. travanj 2024 00:14