Mario Stanić
 Jakov Prkic / CROPIX / Jakov Prkic / CROPIX CROPIX
BIO BI OGROMNO POJAČANJE

HAJDUK OTVORIO PREGOVORE I KRENUO U AKCIJU DOVOĐENJA JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH IGRAČA Ovo je plan kojim Bijeli namjeravaju napraviti veliki posao

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 24. prosinac 2019. 13:00

Hajduk nakon Božića kreće u ozbiljne pregovore s vodstvom Gorice s ciljem dovođenja Kristijana Lovrića, krilnoga napadača koji je Bijele gotovo sam dva puta dobio u Turopolju. Provođenja te misije uhvatit će se ovih dana savjetnik za sportsku politiku Mario Stanić.

No, ima i druga strana priče, jer Lovrića žele i neki inozemni klubovi. Gorica ga cijeni najmanje na dva milijuna eura, možda bi mogao otići i za više. Prema dostupnim informacijama, Hajduk je spreman ponuditi pola milijuna eura u ovom trenutku i postotak od buduće prodaje koji tek treba dogovoriti kada dvije strane sjednu za stol.

Naravno, očekuje se da bi u Hajduku mogao podignuti svoju cijenu u budućnosti dobrim igrama i golovima, pa bi na kraju priče svi mogli biti zadovoljni. No, sada su na redu pregovori, koji za Hajduk neće biti laki. Velika je razlika između novca koji Hajduk sada nudi i koji Gorica traži.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Kristijan Lovrić

Linker
19. travanj 2024 09:50