Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
NIŠTA OD TRANSFERA

HAJDUK PRIMIO BOLNU ODBIJENICU Zagrijali se za povratak svog 'diteta', ali onda je stigao žestok odgovor: 'Uopće nas ne zanimaju takve priče'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. siječanj 2017. 00:16

Nije tajna da ovih dana vlada povećano zanimanje za nekoliko igrača Slavena Belupa, dobre igre u završnici jesenskog dijela sezone nisu prošle nezapaženo.

Skauti stranih klubova uglavnom prate mlađe igrače, pa se tako u bosanskim medijima pojavila informacija o interesu Udinesea za mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Aleksandra Jovičića.

Još je jedan mladi stoper zanimljiv tržištu, riječ je o 20-godišnjem Nikoli Katiću koji je pred godinu dana stigao u Slaven Belupo iz trećeligaša Neretvanca.

Prije toga bio je kratko u drugoj momčadi Hajduka, ali u splitskom klubu nije se dulje zadržao.

Sad se na Poljudu opet pojavio interes za njega, no kako s Farmaceutima ima ugovor do 2019. godine, teško je povjerovati da bi se taj transfer na Poljud doista mogao ostvariti.

- Ne zanimaju nas uopće takve priče. Ne znam je li taj interes stvaran ili nije, ali mislim da to nije realna niti izvediva opcija u ovom trenutku - kratko je na temu Katića i Hajduka rekao direktor Slavena Belupa Zvonimir Šimunović.

Linker
16. travanj 2024 19:46