Foto: Srđan Vrancic / CROPIX
O TOME SE ŠUŠKA

HAJDUK SE RJEŠAVA VIŠKA IGRAČA, JEDAN KRENUO PREMA ITALIJI, A DRUGI BI MOGAO PREMA POLJUDU Bijele pojačava napadač vrijedan 21 milijun eura?

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. siječanj 2019. 13:07

Rješava se Hajduk viška igrača, a nakon raskida sa Šehićem, danas iz Splita za Salernitanu putuje Hysen Memolla. U Salernitani će obaviti liječnički pregled i bude li sve u redu potpisat ce ugovor za tog člana Serie B.

Zasad nije poznato hoće li Hajduk dobiti odštetu s obzirom da Memolla ima još šest mjeseci ugovora s Bijelima. Memolla nije igrao za Hajduk od prosinca 2017., prvo zbog ozljede, a kasnije radi neuklapanja u trenerske koncepcije. U Hajduk je taj 26-godišnji lijevi bek stigao u ljeto 2016. kao igrač Verone s iskustvom igranja u talijanskoj Serie C (Martina Franca).

S druge strane, talijanski portal specijaliziran za pitanja transfera igrača ‘Tuttomercatoweb’ sinoć je donio vrlo zanimljivu spekulaciju vezanu za splitski Hajduk. Talijani tako tvrde da Hajduk na posudbu želi dovesti 17-godišnjeg napadača Monaca Pietra Pellegrija.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 24:  Pietro Pellegri of Genoa CFC (front) is challenged by Milan Skriniar of FC Internazionale Milano during the Serie A match between FC Internazionale and Genoa CFC at Stadio Giuseppe Meazza on September 24, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images
Pietro Pellegri (bijeli dres)

Riječ je o najmlađem strijelcu u povijesti Serie A, koji je kao igrač Genoe to postao sa 16 godina i 184 dana, da bi siječnja 2018. prešao u Monaco u transferu vrijednom čak 21 milijun eura. U francuskom klubu Pellegri je imao mnogo muka s ozljedama i ima samo tri nastupa i jedan dati gol. Talijani tvrde da će ga Hajduk pokušati dovesti, a je li zaista tako pokazat će sljedeći dani.

Linker
20. travanj 2024 00:51