Aurelien Meunier/Getty Images
'U KLUBU MOŽE OSTATI SAMO JEDAN'

'HLADNI RAT' U EUROPSKOM VELIKANU Najskuplji igrači svijeta u sukobu? Katalonci tvrde: 'Teško ćemo ih više gledati zajedno, a Real čeka na gubitnika'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2019. 18:46

'Hladni rat u PSG-u', osvanulo je na naslovnici katalonskog Sporta koji se raspisao o navodnom sukobu dvije najveće zvijezde ovoga kluba i dvojice najskupljih nogometaša svijeta - Kyliana Mbappéa i Neymara.

Kako javlja Sport, između dva velika imena svjetskog nogometa je 'puklo' nedugo nakon finala Kupa Francuske u kojem su Parižani izgubili od Rennesa nakon izvođenja jedanaesteraca.

Slavni Brazilac je ubrzo nakon tog poraza udario po suigračima, posebno onim mlađima.

"Puno njih mi djeluje izgubljeno. Moraju manje pričati, a više slušati. Nekad netko od starijih igrača nešto govori, a njih nije briga. Trener nešto govori, a njih opet nije briga. Nedostaje im poštovanja. Ja se nisam tako ponašao u njihovim godinama", govorio je tada Neymar, a Mbappé, koji se svrstava u skupinu mlađih, se osjetio prozvanim i sve mu to nije dobro sjelo.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group C - Liverpool v Paris St Germain - Anfield, Liverpool, Britain - September 18, 2018  Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates scoring their second goal with Neymar   Action Images via Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

"Njihov odnos je pukao, na i izvan terena. Brazilac i Francuz nisu u dobrim odnosima posljednjih tjedana i situacija je takva da će ih biti jako komplicirano vidjeti i iduće sezone u istome dresu", navodi Sport i donosi zanimljiv zaključak u kojem ističe Real Madrid kao pozornog promatrača cijele situacije..

"Florentino Perez čeka na završetak rata kako bi si uzeo gubitnika. Sve vodi prema tome da u Parizu može ostati samo jedan."

O potencijalnom odlasku svoji najvećih zvijezda morao se oglasiti i trener PSG-a Thomas Tuchel. On, naime, nije demantirao informacije da bi obojica mogla napustiti klub ovoga ljeta.

"Ovo je nogomet! Da, ja kao trener želim da budu s nama i iduće sezone. No, ako to ne bude slučaj, mi ćemo pronaći rješenja", otvoren je bio 45-godišnji Nijemac.

Linker
22. travanj 2024 15:35