TURIN, ITALY - AUGUST 25: Mario Mandzukic of Juventus celebrates his goal during the Serie A match between Juventus and SS Lazio at Allianz Stadium on August 25, 2018 in Turin, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images

'ŽELE ISCIJEDITI ZADNJI NOVČIĆ'

HOĆE LI JUVENTUS UPROPASTITI VELIKI TRANSFER MARIJA MANDŽUKIĆA!? Talijanski velikan povukao potez koji je novi težak udarac za hrvatskog napadača

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.11.2019. u 16:36

 • Ukoliko je za vjerovati napisima otoškog tabloida The Suna Juventus je povisio odštetu za Marija Mandžukića.

  Prvotno se vjerovalo da talijanski prvak traži svega 5 milijuna eura odštete, onda se zakotrljala priča da Mandžukićeva cijena između 8 i 10 milijuna eura, a sada se pojavila najnovija informacija. U svakom slučaju, The Sun tvrdi da sada odšteta za hrvatskog napadača koji je bačen na klupske margine, te ove sezone nije upisao nijedan službeni nastup za 'Bianconere', iznosi 12 milijuna eura.

  Navodno je Mandžukić bio spreman sniziti svoja tjedna primanja koja iznose oko 300.000 eura, samo da bi realizirao transfer i prešao na Old Trafford, što je propustio napraviti na ljeto, a sada bi zahtjevi Juventsa mogli stajati na putu cijelom poslu.

  The Sun tvrdi kako Juventus želi 'iscijediti i zadnji novčić' iz potencijalnog posla, a ostaje za vidjeti kako će se stvari razvijati.

  Manchester United će u siječnju definitivno posegnuti za pojačanjem u napadu, ali hoće li posegnuti baš za hrvatskim napadačem, ostaje za vidjeti.

  U svakom slučaju ako su ovakve informacije točne, one bi dodatno zakomplicirale mogući posao.

  Smjenom trenera Massimiliana Allegrija i dolaskom Maurizija Sarrija stvari su po Mandžukića krenule po krivu, izostavljen je iz momčadi u Ligi prvaka, ne dobiva priliku niti u prvenstvu, a sada bi mu klub mogao zakomplicirati i zvučni transfer.

  Iz drugih medija