Soccer Football - Sevilla v Leicester City - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Ramon Sanchez Pizjuan Stadium, Seville, Spain - 22/2/17 Leicester City's Robert Huth and Danny Simpson in action with Sevilla's Stevan Jovetic Reuters / Paul Hanna Livepic
Reuters / Paul Hanna Livepic / REUTERS

RISKANTNA ODLUKA

HOĆE LI SE TO POKAZATI KAO PAMETAN POTEZ? Crnogorski as se odlučio vratiti u slavni klub zbog novca, ali sada ga čeka zastrašujuća konkurencija

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.06.2017. u 20:06

 • Crnogorski reprezetnativac Stevan Jovetić ipak će se vratiti u milanski Inter nakon pola godine posudbe provedene u Sevilli.

  Jovetić je bio blizu ostanka u Sevilli koja je pregovarala s Interom proteklih dana, ali nisu se našli na željenoj cijeni. Talijani su tražili 13 milijuna eura, Španjolci su najviše nudili 10.

   

  - Bili smo voljni platiti i 13 milijuna, ali onda Stevanu ne bismo mogli dati plaću koju je tražio. I obrnuto, platili bismo odštetu da je plaća bila manja - izjavio je Oscar Arias, direktor kluba.

  Drugim riječima, da je baš hito, Jovetić je mogao ostati u Sevilli, ali odabrao je povratak u klub koji izgleda bitno drugačije nego kad je otišao.

  Naime, u Inter su ubrizgani svježi kineski milijuni, najavljuju se velika pojačanja (spominjali su se primjerice Pastore, Bernardeschi, Berardi, James Rodriguez,...), a s obzirom da Jovetić ni prije nije bio baš klasični nositelj igre - pitanje je kako će se snaći u zastrašujućoj konkurenciji i hoće li se ovo pokazati kao pametan potez.