Reuters / Paul Hanna Livepic / REUTERS
RISKANTNA ODLUKA

HOĆE LI SE TO POKAZATI KAO PAMETAN POTEZ? Crnogorski as se odlučio vratiti u slavni klub zbog novca, ali sada ga čeka zastrašujuća konkurencija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. lipanj 2017. 22:06

Crnogorski reprezetnativac Stevan Jovetić ipak će se vratiti u milanski Inter nakon pola godine posudbe provedene u Sevilli.

Jovetić je bio blizu ostanka u Sevilli koja je pregovarala s Interom proteklih dana, ali nisu se našli na željenoj cijeni. Talijani su tražili 13 milijuna eura, Španjolci su najviše nudili 10.

- Bili smo voljni platiti i 13 milijuna, ali onda Stevanu ne bismo mogli dati plaću koju je tražio. I obrnuto, platili bismo odštetu da je plaća bila manja - izjavio je Oscar Arias, direktor kluba.

Drugim riječima, da je baš hito, Jovetić je mogao ostati u Sevilli, ali odabrao je povratak u klub koji izgleda bitno drugačije nego kad je otišao.

Naime, u Inter su ubrizgani svježi kineski milijuni, najavljuju se velika pojačanja (spominjali su se primjerice Pastore, Bernardeschi, Berardi, James Rodriguez,...), a s obzirom da Jovetić ni prije nije bio baš klasični nositelj igre - pitanje je kako će se snaći u zastrašujućoj konkurenciji i hoće li se ovo pokazati kao pametan potez.

Linker
19. travanj 2024 20:18