Boris Kovacev/ CROPIX
EUROSPORT OTKRIVA

HRVAT KOJI JE SVOJIM IGRAMA ODUŠEVIO SVIJET SELI NA OTOK? Rebić ipak ne odlazi kod Kovača u Bayern, slijedi veliki transfer u redove drugog velikana?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2018. 11:07

Ako je za vjerovati napisima Eurosporta, hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić se ipak neće pridružiti Niki Kovaču u Bayernu.

Bivši hrvatski izbornik je s čelnicima Eintrachta dogovorio kako im neće uzimati igrače iako je nedavno bilo riječi o tome kako bi Rebić mogao za 40 milijuna eura pojačati redove bavarskog velikana.

Prema pisanju Eurosporta, 24-godišnji hrvatski reprezentativac koji je svojim igrama oduševio svijet na Svjetskom prvenstvu ipak je bliže odlasku na Otok.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal with Ante Rebic    REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Sjajnog napadača povezuje se s Arsenalom i Manchester Unitedom koji su najozbiljnije zagrizli za našeg reprezentativca. Čak i u slučaju da dođe do velikog transera u Frankfurtu se neće previše obogatiti, jer zbog prijašnjeg dogovora s Fiorentinom pola njegove odštete odlazi talijanskom klubu.

Linker
26. travanj 2024 07:40